Glossybox

glossybox3

For en tre måneder tilbake bestemte jeg meg for å prøve Glossybox. Et årsabonnement ble kjøpt. En gang i måneden dukker det opp en skjønnhetsboks. Her får jeg teste 5 ulike produkter og trender til en ok pris. Det ligger med beskrivelser av hva du har fått og hva de vil koste på markedet.

Det er ikke en standard brun pakke innpakket i plastikk, men de har forstått at det skal være litt ekstragavant når en mottar produktene. Det er heller ikke helt tilfeldige hvilke produkter som kommer. Når du velger å kjøpe en boks skal du fylle ut litt informasjon om deg selv. Blant annet hvilken hudtype (tørr, kombinert), om du farger håret, aldersgruppe og hvor mye penger du bruker på sminkeprodukter i måneden. Så de prøver i stor grad å tilpasse seg til hva de tror kan være en hit for deg. Målet er jo selvfølgelig at du skal «falle» for noe.

glossybox4

Vi har vel alle noen skjønnhetsfavoritter som vi kjøper gang på gang, men er de egentlig «favoritter»? Jeg har for eksempel i 5-6 år brukt det samme ansiktsserumet. Helt til jeg forrige måned mottok en prøve på et serum fra Lykke by Julie. Rabattkode fikk jeg også så nå har det som tidligere var favorisert blitt erstattet.

glossybox2
Denne månedens eske kom for to dager siden. Jeg har fått testet roll-on eye gel og secret flush. De to alene har gjort boksen verdt pengene.

Vil du teste det også se på https://www.glossybox.no ♥

2 tanker på “Glossybox

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: