det nye året

DSC_0168

Tiden flyr avgårde! I mellomjulen flyttet jeg inn i min egen bolig. Det var en blanding av redsel og glede, men jeg visste det var på tide. Tenk at jeg eier og har fullt ut ansvar for min del av en tomannsbolig.

Jeg føler jeg har såvidt begynt å få ting på plass. Det elementære er ordnet og fredagen forrige uke kom montøren av internettet. Endelig har jeg et hurtig og stabilt nettverk så jeg kan begynne å blogge igjen!♥ Mange innkjøp skal gjøres fremover, men det er så mye fint å velge mellom så det tar tid. Har lagt ved noen bilder av boligen og flere vil komme etterhvert.

DSC_0172
DSC_0174
DSC_0165 DSC_0181
DSC_0184
DSC_0187
DSC_0191

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: