Can’t wait

10430882_10152772429627419_2385424637158248844_n

18 desember, dagen Mia Røste flytter fra barndomshjemmet. Herregud det er kun 25 dager igjen til boligen min er ferdig og jeg kan flytte inn! I tillegg er det like før jul. ♥

Det å flytte ut fra foreldrene og inn i noe eget er spesielt. Gleder og gruer meg på samme tid, men det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har planlagt de fleste kroker i boligen og kjøpet ble gjort på et beleilig tidspunkt. Vet dere hvorfor? Jo januarsalget! Endelig kan alt bli som jeg vil og misforstå meg rett folk må gjerne komme med tips, men jeg bestemmer. Som den interiørfreaken jeg er blir det herlig. Kommer mange bilder fremover! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: