Just in time

Fotor01014163952

For noen måneder tilbake startet jeg med den berømmelige Skappelgenseren. Her ser du innlegget. Nå er den endelig ferdig, men ikke bare takket være meg. Jeg tror jeg har arvet litt av mammas egenskap som er å aldri ferdigstille et prosjekt. Da er det veldig godt å ha en bestemor som er så flink og ikke minst kjapp til å strikke.

Skjermbilde 2014-10-14 kl. 16.36.00

Jeg venter nå på en bestilling fra H&M med en bukse som vil passe genseren perfekt. Den koster bare 199kr og du finner den her. Så da får jeg lagt ut et antrekksbilde med genseren etterhvert!:) Nå er det middag og dagens er fiskegrateng med poteter, gulrøtter og en dæsj smeltet smør!♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: