Snart starter det..

Mens jeg sitter her og studerer går tankene ofte til imorgen. Laget jeg spiller på skal delta i Trønder-Energi cup kommende helg. Herregud så spent og nervøs jeg er! Spent på nivået og hvor langt vi kan komme, og nervøs for at vi muligens ikke henger helt med enda. Vi er et nyoppstartet lag med stort potensiale iallefall det er jeg sikker på. Helgen vil nok gi oss en pekepinn på hvor vi står! :)
DSC_0020
Fotor0828140539

Gleder meg! Kom å se hvis du har tid til overs og er i området. Det vil hele laget sette pris på. Trykk her og du ser kampoppsettet vårt.

Ha en fin dag videre!♥ Det skal iallefall jeg og pusen min som ligger så fint ved siden av meg her.

– Mia Røste

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: