Fargesprell

Har ikke du lagt merke til at de fleste har grått, marrakesh, hvitt eller caffe latte i hele huset? Vi har blitt så safe i fargevalget og sjelden ser jeg folk som tør å skille seg litt ut. Er vi redde? Interiørtrendene går mer og mer over til fargesprell og spennende mønster. Jeg ble selv så inspirert av noen bilder jeg kom over!

fjeldborg_utestue_120829-_DSC7637
(Bilde hentet fra Jotun)

Her er stolene piffet opp med nye farger der bare fantasien setter grensen. Vi har nettopp kjøpt oss nytt kjøkkenbord og stoler. De gamle stolene skulle egentlig kastes, men nå skal de lekes litt med!

grein
(Bilde hentet fra Jotun)

Det er så fint at dette må jeg teste ut! Det virker ganske enkelt å få til selv. Jeg får ut i skogen å finne en passende grein og male den i en fresh farge. Må vel kjøpe hamp tråd å henge den opp i noen kroker så skal dere få se resultatet senere.

geometri
(Bilde hentet fra Jotun)

IMG_4381

(Bilde hentet fra Jotun)

Det er ikke så mye som skal til for å endre inntrykket av hjemmet som har en nøytral base. En stol med en spennende farge, kanskje noen puter, male noen bilderammer eller en ny lampe gjør susen. Det er lov å leke seg med interiøret og har du noe som kan males så prøv deg frem. Små ting gjør mye og kan enkelt byttes ut senere. Jeg skal iallefall leke litt!:)

Ha en fin mandag videre! :)

– Mia Røste

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: