Lunsj og planlegging

Sitter og nyter en god lunsj mens jeg planlegger hverdagen videre. Jeg bruker alltid OneNote for å få en oversikt over det meste. Er ikke lenge siden jeg merket at OneNote har blitt gratis for alle brukere. Enda bedre er det at det har kommet som App for smarttelefoner og nettbrett. Det vil si jeg har alltid notatene med meg!

DSC_0021
Brødskive med hjertesalat, egg og tomater og et glass ferskpresset juice.
DSC_0027
OneNote er et realt verktøy for de fleste vil jeg tro. Mulig du allerede bruker det? Jeg bruker det iallefall mye til studiene. Så jeg slipper papir og penn! Ellers bruker jeg det til å planlegge måltider, handleliste, budsjett osv.

Skjermbilde 2014-08-14 kl. 14.02.03
Kanskje du er interessert i å prøve verktøyet så er det bare å trykke her.

God torsdag videre nå er det snart helg! :)

– Mia Røste

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: