Klar for en ny høst

Det føles ut som en evighet siden sist jeg studerte! Det har tross alt bare gått to år siden siste eksamen, men det er en helt ny hverdag i vente. Skal bli godt å komme igang med noe nytt og fullføre studiene. Jeg har planer om bachelor i økonomi og administrasjon og har tidligere gjennomført en god del av fagene. Dette skal jeg gjøre som privatist hos HIST.

DSC_0018
DSC_0022
Den fine studieplassen min!
DSC_0006
DSC_0020 IMG_1290

Er redd det kan bli tøft, men jeg går på med godt mot.

– Mia Røste

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: