Bare for deg

Da sitter jeg og nyter en kopp te og leser første bok i Crossfire serien av Sylvia Day! Jeg har tidligere lest flere bøker av henne og jeg elsker de. De kan minne litt om Fifty Shades of Grey, men hun skriver på en mer intens måte. I går kveld ganske sent skulle jeg så vidt komme i gang og tenkte at et kapittel var nok for å bli litt kjent. Jeg endte opp med å lese i to timer! Bare for deg bergtok meg fra første kapittel. «Likte du Fifty Shades of Grey bøkene vil du elske Crossfire serien», sier Hilde Marie Hansen, og det har hun rett i!

Endelig har det sluttet å regne så nå skal jeg sitte her en god stund i blomsterhavet å nyte resten av boken.
DSC_0012
DSC_0004 DSC_0009
Ha en fin dag videre! :)

– Mia Røste

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: