Skogens gull

I kveld gikk mamma, pappa og jeg en skogstur noen kilometer ovenfor huset vårt. Vi fant en del bær og ikke minst kantareller som jeg liker å kalle skogens gull. De er ganske vanskelig å finne, men gjennom årene har vi funnet noen lure plasser. Jeg kan ikke røpe hvor for det er en godt bevart hemmelighet! :)

DSC_0016
Her er de godt gjemt under mosen
DSC_0020
Blåbær og lyng
DSC_0036

Kort pause ved Damvatnet

Vi hadde en kjempefin tur og det blir nok mange flere utover sensommeren. Selv om fryseren allerede er fylt opp av kantareller kan vi nok presse enda mer ned! :) Jeg må vel også på bærtur å plukke flere blåbær. Det er jo en standard ingrediens i smoothiene jeg lager. Masse antioksidanter er bra! :)

– Mia Røste

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: