Åge konsert

I Trondheim er det nå i disse dager Olavsfestdagene, Trøndersk Matfestival og Bryggerifestival. Det trekker masse folk til byen! :) I kveld er høydepunktet konsert med Åge og Sambandet! Snille mamma har fått skaffet to billetter gjennom jobben sin. Vi har alltid vært fan av trønderrock og Åge er en av favorittene. Vi gleder oss spesielt til å se Åge fremføre Trondheimsnatt med sin datter. I tillegg kommer Henning Kvitnes som gjesteartist og jeg vil tro det hele blir en opplevelse!

Ageogsambandet1
Åge og Sambandet
borggården
Idylliske Borggården ved Nidarosdommen
ageogsambandet
Åge og Sambandet i aksjon

Mamma og jeg skal møte noen venninner av henne først på Solsiden. Her skal vi kose oss med mat og drikke før konserten. Jeg gleder meg og kommer til å ta en del bilder utover kvelden. Antrekket er ikke klart enda så jeg må hive meg rundt. Vi snakkes! :)

– Mia Røste

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: